No ke aha o LINCLASTN® i waho

KUKUA NA HUA HUA OLE LINCLASTN MA KA ANOAI, KA LIMA, A ME KA NANI.
Hoʻohana nā huahana LINCLASTN Trim a Molding i ka polymer engineered e kūʻē i nā hoʻāʻo o ka manawa a me ka weather.E koho mai kā mākou hōʻiliʻili hoʻoulu e hoʻohui i nā kikoʻī nani i nā ʻano noi waho.No ka hana ʻana i nā hale kūʻokoʻa, manaʻoʻiʻo ʻo LINCLASTN Exteriors i nā hiʻohiʻona kūʻokoʻa no kēlā me kēia o kā mākou ʻoki a me nā huahana hoʻoheheʻe:

LOLE
Loaʻa i nā huahana LINCLASTN Trim a Molding nā mea like ʻole i loko o kā lākou polymers, e ʻae ai i ka wili maʻalahi a me ka hoʻomau mau ʻana i nā ʻili.

ALOHA
ʻAʻole e popopo, ʻokiʻoki, ʻokiʻoki, ʻokiʻoki, a i ʻole ka liʻiliʻi o LINCLASTN. kākoʻo ʻia ka huahana e kā mākou Lifetime Limited Warranty.

HANA
E wili maʻalahi, hana, a hoʻopili i ka LINCLASTN Trim a Molding me ka hoʻohana ʻana i nā mea hana lāʻau maʻamau. Alanui a ʻoki ʻole me ka ʻoki ʻole.E hoʻopaʻa kokoke i nā ʻaoʻao me ka ʻole o ka ʻoki ʻana a i ʻole ka ʻeli ʻana.

UʻI
Hana ʻia i loko o kahi keʻokeʻo semimatte keʻokeʻo, LINCLASTN Trim a Molding hoʻohui i ka nani i kēlā me kēia home a i ʻole ka papahana. Pale ʻia e nā mea hoʻopuʻi UV, pale kēlā me kēia papa i ka mae a melemele paha. vinyl-palekana pena no ka hoʻopā pilikino.


Ka manawa hoʻouna: Mei-05-2023

Ninau

No nā nīnau e pili ana i kā mākou huahana a i ʻole pricelist, e ʻoluʻolu e waiho i kāu leka uila iā mākou a e hoʻopili mākou i loko o 24 mau hola.

Hahai mai ia makou

ma kā mākou pāʻoihana
  • sns01
  • sns02
  • sns03

Waiho i kāu leka

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou